2008. június 19., csütörtök

Egy gyors és összecsapott lista a nyárról

Igen, most jutottam el arra a szintre, hogy még két tétel és ideges leszek! Bár azt mondhatnám már, hogy vége az érettséginek! Jelenleg ugyanis ott tartok, hogy tudom, mit NEM akarok húzni, igaz az is kialakult már bennem, hogy mit szeretnék húzni. De ismerve azt a szerencsés formám, érdemesebb az első betűtől az utolsóig átnézem. :D
Viszont egyre jobban kezd idegesíteni, hogy csak én szenvedek a tételekkel, hiszen már lassan mindenki túl van mindenen, és csak pihen és élvezi a nyarat. Én meg unalmas perceimben tervezgetek.
Legalább végre találkozhatok olyan emberekkel is, akikkel évközben csak nagyon kevés időt tölthetünk együtt, és akikkel már nagyon jól valamivel többet együtt lenni.
Végre újra nem csak a kötelezőket és a tankönyveket fogom olvasni! Igaz idén is sikerült megismernem, sok új és érdekes művet, de valahogy ha azt a szót hallja az ember, hogy „kötelező”, akkor már nem is olyan kedvvel kezd bele egy új könyvbe. De most úgy néz ki végre itt az én időm, amikor kicsit kikapcsolódhatok. Lassan már összejön az a lista, amivel a nyár folyamán végezni akarok :)
Majd jön a két éve szokásos kívánság is, hogy végre megtanuljak főzni. Mit mondjak? Lelkesnek lelkes vagyok, de nagyon! Csak ugye az nem mindig elég… Persze, minden egyes alkalommal, amikor kezembe kerül egy fakanál, megállapítom, hogy a főzés annyira nem is nagy ördöngösség, de utána valahogy sosem akaródzik, hogy másnap megint nekiüljek, és valami újat tanuljak meg elkészíteni.
Emellett reménykedek, hogy idén legalább egy fél árnyalatot barnulok, hogy ne csak olyan szép „hullafehér” színem legyen. :D Eddig több-kevesebb sikerrel, de kezd összejönni ez a terv. (Legalábbis én erősen bizakodom, hogy nem csak a szemem káprázik ;))
Azért annak örülök, hogy lassan kezd körvonalazódni bennem az érettségi utáni élet, végre tudom, hogy hol, mikor és mit fogok csinálni idén. Hogy ebből mennyi jön össze? Remélem minél több. ;)
És végül, de nem utolsó sorban jöhet a szokásos kívánság is! Vagyis új helyeken járni, új embereket megismerni stb.

Csak végre, érne már véget ez a fránya földrajz érettségi!!!

Nincsenek megjegyzések: