2007. december 28., péntek

Bulizni kifulladásig

Néhány napja azon isteni állapotban élek, amikor délig aludhatok. Ülhetek a jó melegben, kezemben a kedvenc íróm könyvével és közben csokit nassolhatok, vagy a kedvenc sorozatom nézhessem maratoni módon. Kicsit elfeledem a sulit meg mindent ami miatt nem tudtam teljesen nyugodtan aludni éjszakánként. Ez pedig nem más, mint a karácsony és Szilveszter közötti kánaáni állapot.
Én azon ritka emberek csoportjába tartozom, akik „nem éppen bulizósak”. Öhm, igen… van évente 2-3 olyan alkalom, amikor igen! Tényleg kedvem lenne egész éjszaka ébren lenni, partyzni, ismerkedni, alkoholizálni (de csak mértékkel!). DE (és ez elég fontos), nem vagyok oda a túl nagy tömegért, az ilyen zenékért, a füstért, ott a barátom, akit nagyon szeretek (így pasizni nem fogok...), éjszakázni amúgy is túlontúl gyakran szoktam és a részeg csajok meg bűnrondák…
De itt a Szilveszter, amikor bulizni kell! Nem lehet, hanem mert kell.
Mindenhol ezt hallod, már novemberben azon filózol hová mész, ruha után nézelődsz, csak azért mert jól kell magad érezni. Utána a különböző közösségi protálokat tele kell pakolnod képekkel és erről kell beszélned…
Nem mondom, az sem jobb, ha otthon ülsz, nézed a TVben a poénosnak szánt műsorokat, és azon töprengsz, hogy valamilyen szinten szánalmas vagy ezért. Az ablak alatt dobálják a petárdákat, aminek hála, hol te kapsz frászt hol a kutyád szalad el vonyítva.
Persze van köztes megoldás is. A buli is tud jó lenni, meg az is, ha csak leülsz és nézel ki a fejedből. (kifejezetten megnyugtató …) Ám ha a társaság jó, akkor már nagy az esélye annak, hogy jól érezd magad. ÉS ez nem csak egy megapartyn, hanem szűkebb körben is előfordulhat. ;)

Nincsenek megjegyzések: